Перейти к основному содержанию
Про відділ освіти
Положення про відділ освіти
Структура відділу освіти
Керівництво відділу освіти
Кадровий склад відділу освіти
Історія освіти
Мережа закладів освіти
Заклади дошкільної освіти
Заклади загальної середньої освіти
Заклади позашкільної освіти
Новини
Головна
Про нас
Новини
Галерея
Контакти
Контакт
Контакти
Графік прийому громадян
Зворотній зв’язок
Нормативна база
Закони України
Укази Президента
Постанови КМУ
Накази МОН
Розпорядження міського голови
Рішення сесії, виконкому
Накази відділу освіти
Фото – відео галерея
Публічні закупівлі
Відділ освіти Бучанської міської ради
Публічні закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Пральний порошок та миючі засоби.docx
25/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Оброблені фрукти та овочі.docx
18/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Фруктові та овочеві соки.docx
17/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Утилізація, видалення сміття та поводження зі сміттям (2).docx
14/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (тушка хека, філе хека, тушка мінтая, тушка скумбрії.docx
13/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Утилізація, видалення сміття та поводження зі сміттям.docx
13/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Молоко пастеризоване (2,5% жиру).docx
12/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Сирні продукти.docx
12/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Вершкове масло (не менше 73 % жиру).docx
12/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
М’ясо.docx
11/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Овочі та фрукти, горіхи.docx
11/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Розподіл (передача) електричної енергії (3)docx.docx
10/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Розподіл (передача) електричної енергії (2)docx.docx
10/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Розподіл (передача) електричної енергії_0.docx
10/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Електрична енергія для закладів Освіти підпорядкованих Відділу освіти Буанської міської ради.docx
10/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб).docx
05/01/22
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Цукор білий.docx
29/12/21
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі)._0.docx
29/12/21
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обгрунтування (Макаронні вироби сирі з твердих сортів пшениці, фасовані в асортименті).docx
28/12/21
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Зернові культури та картопля (Картопля, горох сушений, квасоля сушена, сочевиця)_0.docx
28/12/21
Нумерация страниц
Страница 1
Следующая страница
››